Saturday, 20 April 2013

THE STREET CAFE

pernah dengar Street Cafe?korean cafe yang halal dan murah serta sedap.haha boleh gitu?cafe ni terletak di Sunway Pyramid dalam Asian Avenue.siapa2 yang teringin nak rasa makanan korea macam ramen,bibimbap,toboki,korean lunch box,korean pancake and korean drinks korang patut datang sini.cafe ni kecik je.service pun cepat so ok la kan.jom tengok!








air pun nak yang made in korea.poyo gila aku ni.padahal kat tesco pun ada jual air ni



soup ni sedap sebab ada telur and tauhu!

yang itu ramen.dia bagi ngan periuk sekali.memang korea sangatt


Kimchi Soup (RM 9.90)- masam2 & pedas.kimchi dia byk gila.tak habis pun makan sebab dah kenyang sangat.boleh share untuk 3 orang

Bulgogi BBQ Beef (RM 6.90)-yang ni sedap.rasa manis daging sebab BBQ sauce.nasi pun banyak.berbaloi ahh

Ja Jjang (rm 12.90)-selalu tengok orang korea order benda alah ni.tapi susah nak cari yang halal kalau kat korea.makanya,makan kat malaysia je.hehe.sedap juga tapi cepat muak sebab banyak sangat.rasa manis macam mee rojak pun hado.

gaul bagi rata macamni.

1 comment: